Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta merdivene tırmanmak

Rüyada tahta merdivene tırmanmak

Rüyada tahta merdivene tırmanmak maddi durumun düzeltileceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, ayrılanların birleşeceğine, hanesindeki rızkın da artacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına delalet eder.

Rüyada tahta merdivene tırmanmak gördüyseniz:

  • Çalışmalarınızdan daha fazla verim almak ya da daha çok kazanmak için yeni planlar yapmanız ya da mevcut planlarınızdaki eksikleri gidermeniz gerekebilir.

Rüyada tahta merdiven tırmanmak bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına delalet eder.

Rüyada tahta merdivene tırmanmak uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivene tırmandığını görmek geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden tırmanmak kimseyle konuşmayacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine alamet eder.

Rüyada merdivenle yukarı tırmanmak sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına yorulur.

Rüyada ip merdivene tırmanmak aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenleri tırmanmak ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivene tırmanmak gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments