Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta merdiven görmek

Rüyada tahta merdiven görmek

Rüyada tahta merdiven görmek aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, makam edineceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, atılıma geçeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahta merdiven gördüyseniz:

  • Dinsel ya da mistik olaylara ilgi duyabilirsiniz.

Rüyada uzun tahta merdiven görmek kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, çevresinin genişleyeceğine, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tahta merdiven taşımak hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, çıkmaza düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tahta merdivenin kırıldığını görmek önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine delalet eder.

Rüyada tahta merdivenden inmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine delalettir.

Rüyada tahta merdiven görmek şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık tahta merdiven görmek yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta merdivenli ev görmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahtadan merdiven görmek başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments