Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baba el öpmek

Rüyada baba el öpmek

Rüyada baba el öpmek dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, yepyeni biri haline geleceğine, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, acı veren kazalara, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada baba el öpmek gördüyseniz:

  • Öfkelenmeden bazı kişileri geri çevirmenin yolunu bulabilirsiniz.

Rüyada ölmüş olan babanın elini öpmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, ağız tadının yerine geleceğine, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada babasının elini öpmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, yeniden bir araya geleceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babasının el öpmek Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, çok büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş babasının elini öpmek dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş babanın elini öpmek geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada anne baba eli öpmek çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına işaret eder.

Rüyada ölen babasının elini öpmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine inanılır.

Rüyada baba el öpmek maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments