Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş babanın elini öpmek

Rüyada ölmüş babanın elini öpmek

Rüyada ölmüş babanın elini öpmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, rızkının azalacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada ölmüş babanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz, girişimleriniz veya anlaşmalarınız kendinize ihanet ediyor hissi duymanıza neden olabilir.

Rüyada anne ve babasının elini öpmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine delalettir.

Rüyada anne baba eli öpmek kazancın ikiye katlanacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına inanılır.

Rüyada kayın babanın elini öpmek ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına yorulur.

Rüyada anne babanın elini öpmek sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada ölen babanın elini öpmek yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada ölmüş baba eli öpmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babamın elini öpmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına delalettir.

Rüyada baba el öpmek bahtının güzelleşeceğine, masraflarının azalacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments