Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta üstünde yürümek

Rüyada tahta üstünde yürümek

Rüyada tahta üstünde yürümek kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada tahta üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Zaten yakında onun gerçek yüzünü göreceksiniz.

Rüyada tahta üstünde yürümek yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, hırsızlık yapacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tahta üstünde oturmak ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına alamet eder.

Rüyada tahtanın üstünde yatmak anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, her geçen gün sorunların artacağına işarettir.

Rüyada tahta üstünde uçmak maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, fırsatların elden kaçırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tahta üstünde yatmak ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine işarettir.

Rüyada tahta üzerinde yürümek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada tahtanın üzerinde yürümek günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ince tahta üzerinde yürümek sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments