Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahtanın üzerinde yürümek

Rüyada tahtanın üzerinde yürümek

Rüyada tahtanın üzerinde yürümek kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine işarettir.

Rüyada tahtanın üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı güçlendirebilecek planlar yapabilirsiniz.

Rüyada tahtada yürümek kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tahta köprüde yürümek dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına rivayet eder.

Rüyada tahtanın üzerinde yürümek aile hayatında huzuru yakalayacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine yorulur.

Rüyada tahta üzerinde yürümek küs arkadaşların barışacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tahta yolda yürümek gönül işlerinin hareketleneceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine delalettir.

Rüyada ince tahta üzerinde yürümek aksiliklerin bu sayede aşılacağına, mirasa, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahta üstünde yürümek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada tahta telefon görmek o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments