Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ince tahta üzerinde yürümek

Rüyada ince tahta üzerinde yürümek

Rüyada ince tahta üzerinde yürümek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, mülkiyetinin de artacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ince tahta üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizdeki belirsizlikleri görmezden gelmemelisiniz.

Rüyada ince tahta üzerinde yürümek nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına rivayet eder.

Rüyada uzun ince yolda yürümek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına inanılır.

Rüyada tahta üzerinde yürümek kazancın günden güne daha da arttırılacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada tahta üstünde yürümek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına inanılır.

Rüyada tahta yolda yürümek sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahtanın üzerinde yürümek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, güleceğine işarettir.

Rüyada tahta köprüde yürümek rahat edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada tahtada yürümek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments