Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta üstünde uçmak

Rüyada tahta üstünde uçmak

Rüyada tahta üstünde uçmak kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Rüyada tahta üstünde uçmak gördüyseniz:

  • Bir an önce, gereken uyarlamaları yapmaya başlamanız gerekiyor.

Rüyada tahta üstünde uçmak hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada tahta üzerinde uçmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tahta üstünde yatmak musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine delalet eder.

Rüyada tahta üstünde oturmak sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine işarettir.

Rüyada tahta üstünde yürümek çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahtanın üstünde yatmak mal mülk sahibi olunacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına delalettir.

Rüyada suyun üstünden uçmak karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz üstünde uçakla uçmak çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments