Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahtanın üstünde yatmak

Rüyada tahtanın üstünde yatmak

Rüyada tahtanın üstünde yatmak herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bunalacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine delalet eder.

Rüyada tahtanın üstünde yatmak gördüyseniz:

  • Başkalarını etkilemek için para harcamak zorunda değilsiniz unutmayın.

Rüyada tahtanın üstünde yatmak sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına rivayet eder.

Rüyada tahta üstünde yatmak büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada tahtada yatmak hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, çekilen zahmetin çoğalacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahta yatakta yatmak sevilen bir eşyanın çalınacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada tahta üstünde oturmak çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahta üstünde yürümek hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, bir yere taşınmaya, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahta üstünde uçmak bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada su üstünde yatmak kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments