Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta üzerinde yürümek

Rüyada tahta üzerinde yürümek

Rüyada tahta üzerinde yürümek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına, umutsuzluğa düşeceğine, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, sıkıntı yükleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tahta üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Aynı tempoda çalışırsanız beklentileriniz yerine gelebilir.

Rüyada ince tahta üzerinde yürümek geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine işaret eder.

Rüyada tahta yolda yürümek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine delalettir.

Rüyada tahtada yürümek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada tahtanın üzerinde yürümek hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, yeni bir ilişkiye başlanacağına, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına rivayet eder.

Rüyada tahta üzerinde yürümek maddi kayıpların olacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her şeyin gönlünce olacağına delalettir.

Rüyada tahta üstünde yürümek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahta köprüde yürümek özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine yorulur.

Rüyada tahta yıkamak acılarını ve kederlerini içine atacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments