Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta raf görmek

Rüyada tahta raf görmek

Rüyada tahta raf görmek çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, bunları en doğru şekilde kullanacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına delalettir.

Rüyada tahta raf gördüyseniz:

  • Maddi konularda danışmanlık almanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada tahta raf görmek özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada raf temizlemek daha büyük kazançlar elde edeceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına rivayet eder.

Rüyada boş raf görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada raf görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolap rafı görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, çok rahat bir hayata adım atacağına, sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Rüyada cam raf görmek mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada tozlu raf görmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Rüyada raf dizmek yeni başlangıçların yapılacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments