Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada raf görmek

Rüyada raf görmek

Rüyada raf görmek fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada raf gördüyseniz:

  • Tüm paranızı harcamanız sıkıntı yaratabilir.

Rüyada raf görmek eğlenceli günlere kavuşacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Rüyada dolap rafı görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada raf dizmek çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına işarettir.

Rüyada cam raf görmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, işlerin yoluna gideceğine işaret eder.

Rüyada rafta ayakkabı görmek muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, güzel bir hayatı olacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına alamet etmektedir.

Rüyada raf yapmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tahta raf görmek yaralayacağına ve küstüreceğine, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine işarettir.

Rüyada foto raf görmek sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments