Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolap rafı görmek

Rüyada dolap rafı görmek

Rüyada dolap rafı görmek önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada dolap rafı gördüyseniz:

  • Evde meydana gelebilecek alışılmadık değişiklikler rekabet içerse de, yenilikler işinize yarayabilir.

Rüyada dolap rafı görmek sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada boş raf görmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, yıkılacağına, üzüleceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına yorulmaktadır.

Rüyada raf görmek rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına işaret etmektedir.

Rüyada mutfak rafı görmek yaptığı hatalardan ders alacağına, kime danışacağını bilemez olacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kitap rafı görmek hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerin çığırından çıkacağına yorulur.

Rüyada tahta raf görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına delalet eder.

Rüyada tozlu raf görmek atılan adımların boşa çıkacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, dolayısıyla geleceğine değer katacağına alamet eder.

Rüyada rafta ayakkabı görmek kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments