Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada raf temizlemek

Rüyada raf temizlemek

Rüyada raf temizlemek işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına yorulmaktadır.

Rüyada raf temizlemek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı gizli tutmalısınız.

Rüyada raf temizlemek gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mutfak rafı görmek manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada raf yapmak yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada raf dizmek işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada raf silmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada boş raf görmek sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, yaşam standartlarının artacağına, kendini bunu başaracağına inanılır.

Rüyada foto raf görmek onlar için çabalayacağına, özel muamele göreceğine, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada raf görmek içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments