Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parke sökmek

Rüyada parke sökmek

Rüyada parke sökmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, hayırlı adımlar atılacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parke sökmek gördüyseniz:

  • Duygusal yanınızın ağır basması kararsızlıkları, dalgınlıkları, isteksizlikleri veya yanılma, yanlış kararlar alma riskini arttırabilir.

Rüyada parke sökmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine tabir olunur.

Rüyada parke temizlemek çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, işlerin yolundan çıkacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına tabir olunur.

Rüyada araba parketmek hilekar ve zayıf tanıdığa, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, ufkunun açılacağına delalettir.

Rüyada parke görmek en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine delalet eder.

Rüyada parke taşı görmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine inanılır.

Rüyada parke silmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, çok zor bir duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada eve parke döşemek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, düşmanından kurtulmaya rivayet etmektedir.

Rüyada tahta parke döşemek kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments