Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parke görmek

Rüyada parke görmek

Rüyada parke görmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, gözyaşına boğulacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parke gördüyseniz:

  • Belli hizmetleriniz maddi açıdan problemli yerlerin çözümünde rol oynayabilir.

Rüyada parke silmek kötü günlerinin biteceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine inanılır.

Rüyada parke görmek bazı sorunlar ile karşılaşacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada parke temizlemek istediği zaman yeni işler kurabileceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tahta parke döşemek yeni projelerin ve planların tutacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına işarettir.

Rüyada parke döşemek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahta parke görmek moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, gelirinin sürekli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada araba parketmek alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına inanılır.

Rüyada eve parke döşemek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments