Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta merdivenden inmek

Rüyada tahta merdivenden inmek

Rüyada tahta merdivenden inmek dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, bol muhabbette kalacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına delalet etmektedir.

Rüyada tahta merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Beklentileriniz veya başınıza gelenler birbirinden farklı olabilir.

Rüyada tahta merdivenden inmek yeni bir işe gireceğine, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahta merdivene tırmanmak bir koyulan işten yüz kazanılacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tahta merdivenin kırıldığını görmek hayırlı bir yuva kurulacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tahta merdiven çıkmak Allah’ın inayetini kazanacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırık tahta merdiven görmek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada tahta merdiven taşımak kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, ahiret inancına göre yaşanacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine yorulur.

Rüyada tahta merdivenden çıkmak başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, işlerini sabırla yoluna koyacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalet eder.

Rüyada tahta merdiven çıktığını görmek ortaklıklar varsa da bozulacağına, başarının düşeceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments