Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta merdivenin kırıldığını görmek

Rüyada tahta merdivenin kırıldığını görmek

Rüyada tahta merdivenin kırıldığını görmek endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada tahta merdivenin kırıldığını gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan bir kişi sizi rekabet ortamına çekebilir.

Rüyada tahta merdivenin kırıldığını görmek sağlık sorunlarının son bulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahta merdiven çıkmak hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, hayırlı işler yapacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına alamet eder.

Rüyada kırık tahta merdiven görmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, çok üst mevkilere geleceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Rüyada tahta merdivenden düşmek düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına yorulur.

Rüyada tahtadan merdiven görmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada tahta merdiven çıktığını görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına işaret eder.

Rüyada tahta merdivenli ev görmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahta merdiven tırmanmak işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments