Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık tahta merdiven görmek

Rüyada kırık tahta merdiven görmek

Rüyada kırık tahta merdiven görmek yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırık tahta merdiven gördüyseniz:

  • Ufkunuzu genişletmek, sınırlarınızı büyütmek istiyorsanız bir şeyler yapmalısınız.

Rüyada kırık tahta merdiven görmek maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, bir sınavdan geçileceğine, yeni başlangıçlar yapacağına işaret eder.

Rüyada kırık tahta görmek rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına delalet eder.

Rüyada kırık tahta kapı görmek çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada kırık tahta kaşık görmek çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahta kırığı görmek zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, işinden ve parasından olacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tahta merdivenli ev görmek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada tahta merdivene tırmanmak işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada uzun tahta merdiven görmek helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments