Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivene tırmanmak

Rüyada merdivene tırmanmak

Rüyada merdivene tırmanmak bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, keyfinin olmayacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına alamet eder.

Rüyada merdivene tırmanmak gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler hayal gücünüzün potansiyelini olumsuz etkiliyor.

Rüyada tahta merdiven tırmanmak maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına yorulur.

Rüyada merdivenleri tırmanmak kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, prestij sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdivene tırmanmak ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine inanılır.

Rüyada merdivene tırmandığını görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenden tırmanmak özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına, hayatının afiyette geçeceğine tabir olunur.

Rüyada ip merdivene tırmanmak dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, alanında marka bir isim olacağına işarettir.

Rüyada merdiven tırmanmak bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada demir merdivene tırmanmak monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments