Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenle yukarı tırmanmak

Rüyada merdivenle yukarı tırmanmak

Rüyada merdivenle yukarı tırmanmak uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, depresyona gireceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, çok önemli noktalara geleceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına işaret eder.

Rüyada merdivenle yukarı tırmanmak gördüyseniz:

  • Yakın arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek tartışmalar ya da anlaşmazlıklar olabilir.

Rüyada merdivenle yukarı tırmanmak ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan yukarı tırmanmak kişinin rahat edeceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada yokuş yukarı tırmanmak ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına işaret eder.

Rüyada iple yukarı tırmanmak çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, hasret çekileceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yukarı tırmanmak mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, kafasının rahatlayacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yukarıya tırmanmak dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına rivayet eder.

Rüyada yürüyen merdivenle yukarı çıkmak gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar merdivenden yukarı çıkmak hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments