Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenleri tırmanmak

Rüyada merdivenleri tırmanmak

Rüyada merdivenleri tırmanmak çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, mutluluğunun da artacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenleri tırmanmak gördüyseniz:

  • değiştirmeniz yönünde sizi teşvik eden kişiler olabilir.

Rüyada merdiven tırmanmak uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına yorulmaktadır.

Rüyada demir merdivene tırmanmak güzel günler yaşanacağına, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenden tırmanmak huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada tahta merdiven tırmanmak moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine yorulur.

Rüyada ip merdivene tırmanmak başı sıkışmış kişilere destek olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdivene tırmanmak çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahta merdivene tırmanmak iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada merdivenle yukarı tırmanmak keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments