Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivene tırmandığını görmek

Rüyada merdivene tırmandığını görmek

Rüyada merdivene tırmandığını görmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, rakiplerini alt edeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada merdivene tırmandığını gördüyseniz:

  • Kendinizi daha fazla düşünmeniz sevdiğiniz ile aranızdaki olumlu diyaloğu bozabilir.

Rüyada merdivene tırmanmak çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, iç sıkıntınızın azalacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada tahta merdiven tırmanmak şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine işaret eder.

Rüyada merdivenle yukarı tırmanmak ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahta merdivene tırmanmak hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden tırmanmak yenisinin başlayacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, tekin olmayan işlere girileceğine yorulur.

Rüyada demir merdivene tırmanmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına inanılır.

Rüyada merdivene tırmandığını görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada merdivenleri tırmanmak elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments