Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ip merdivene tırmanmak

Rüyada ip merdivene tırmanmak

Rüyada ip merdivene tırmanmak her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ip merdivene tırmanmak gördüyseniz:

  • Kalıcı bir ilişki veya iş çıkabilir, bazı yeni atılımlar gerçekleştirebilirsiniz.

Rüyada ip merdivene tırmanmak haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada iple yukarı tırmanmak doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada iple tırmanmak deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine delalet eder.

Rüyada merdivene tırmanmak kırgınların barışacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada merdivenleri tırmanmak kazançlı bir adım atılacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada demir merdivene tırmanmak kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, sorunların çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada tahta merdivene tırmanmak özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, ün sahibi birisi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdiven tırmanmak maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, yaşamının yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments