Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden tırmanmak

Rüyada merdivenden tırmanmak

Rüyada merdivenden tırmanmak kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, birbirlerine her konuda destek olacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, iyi konumlara geleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine işarettir.

Rüyada merdivenden tırmanmak gördüyseniz:

  • Yeniden düzenlenmesi, üzerinden geçilmesi, zamanlamasının düzeltilmesi veya bir şekilde tekrar ele alınması gereken konular olabilir.

Rüyada merdivene tırmanmak çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına yorulur.

Rüyada merdivenden tırmanmak gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, yenileceğine, güzel fırsatların elde edileceğine alamet eder.

Rüyada merdiven tırmanmak arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına işarettir.

Rüyada demir merdivene tırmanmak hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahta merdiven tırmanmak yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine işarettir.

Rüyada merdivenleri tırmanmak stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdivenle yukarı tırmanmak daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, hane içine ay doğacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada merdivene tırmandığını görmek adının tüm dünyaya yayılacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ticaret ehli olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments