Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demir merdivene tırmanmak

Rüyada demir merdivene tırmanmak

Rüyada demir merdivene tırmanmak atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, çok sayıda borca gireceğine, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine rivayet eder.

Rüyada demir merdivene tırmanmak gördüyseniz:

  • Değişim başlıyor.

Rüyada demir merdivene tırmanmak başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, itibarını zedeleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada demire tırmanmak ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada demir kapıya tırmanmak sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına inanılır.

Rüyada demirlere tırmanmak kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada merdiven tırmanmak deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, bedeninin de iyileşeceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada merdivenleri tırmanmak sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada tahta merdiven tırmanmak dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdivenden tırmanmak yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, ticarette başarılı olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments