Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta kapı taşımak

Rüyada tahta kapı taşımak

Rüyada tahta kapı taşımak girilen yolda zarar edileceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine alamet eder.

Rüyada tahta kapı taşımak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizde, oldukça ilginç değişimler meydana gelebilir.

Rüyada tahta kapı taşımak uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına işarettir.

Rüyada tahta taşımak hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahta masa taşımak daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, çıkmaza gireceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada tahta merdiven taşımak geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, emeklerinin karşılığını alacağına tabir olunur.

Rüyada kapalı tahta kapı görmek endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tahta kapıyı kırmak kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahta kapı kırmak kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, kesesinin dolacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına işaret eder.

Rüyada büyük tahta kapı görmek yaşamını kolaylaştıracağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments