Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta masa taşımak

Rüyada tahta masa taşımak

Rüyada tahta masa taşımak maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına delalettir.

Rüyada tahta masa taşımak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya maddi durumunuzu ilgilendiren konulardaki gelişmeler rahatsız edici olabilir.

Rüyada tahta masa taşımak sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada tahta masa sandalye görmek elinin bollaşacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına alamet eder.

Rüyada tahta masa görmek dost ve akrabalarla paylaşılacağına, saadete ereceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada masa taşımak bazı adımlar atacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, rızkının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada tahta merdiven taşımak maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahta kapı taşımak sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, gelirinin çoğalacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta taşımak duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada masa örtüsü hediye almak miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments