Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta taşımak

Rüyada tahta taşımak

Rüyada tahta taşımak çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada tahta taşımak gördüyseniz:

  • Rastlantısal olaylar sonucunda kendinizi sağlıksız giden iş veya konularda sıyrılıp, yerine daha ayağı yere basan planlar yaparken bulabilirsiniz.

Rüyada tahta taşımak bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, çok daha fazla mesai harcayacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına alamet eder.

Rüyada tahta merdiven taşımak ardından sevinçli bir haber alınacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, eşyaların yenileneceğine tabir olunur.

Rüyada tahta kapı taşımak sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada tahta masa taşımak sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına delalettir.

Rüyada tahta evde olmak sıkıntıların büyüyeceğine, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına inanılır.

Rüyada tahta salıncak görmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, hayatının alt üst olacağına alamet eder.

Rüyada tahta tekerlek görmek huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahta tencere görmek herkesin takdirinin toplanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments