Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta kırığı görmek

Rüyada tahta kırığı görmek

Rüyada tahta kırığı görmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, hoşluklarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada tahta kırığı gördüyseniz:

  • Geçmişte aldığınız maddi kararları gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada kırık tahta kaşık görmek çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine işarettir.

Rüyada kırık tahta kapı görmek sürekli yerinde sayacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tahta kırığı görmek kazancının ve rahatlığının daim olacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, bankadaki hesabının büyüyeceğine yorulur.

Rüyada kırık tahta görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, acı veren durumların vuku bulacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine işarettir.

Rüyada kırık tahta merdiven görmek ağız tadından ve neşesinden de olacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, elde edilen nasibin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta dolap görmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına yorulur.

Rüyada tahta kapı taşımak kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine inanılır.

Rüyada tahta çalmak yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments