Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık tahta kapı görmek

Rüyada kırık tahta kapı görmek

Rüyada kırık tahta kapı görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık tahta kapı gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya gayrimenkul konularını ilgilendiren başlıklarda ani gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada kırık tahta kapı görmek onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına işarettir.

Rüyada kırık tahta görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık tahta merdiven görmek hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine işaret eder.

Rüyada kırık tahta kaşık görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada tahta kırığı görmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına alamet eder.

Rüyada eski tahta kapı görmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada mavi tahta kapı görmek sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine işaret eder.

Rüyada büyük tahta kapı görmek maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments