Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık tahta görmek

Rüyada kırık tahta görmek

Rüyada kırık tahta görmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, kazancının günbegün artacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, maddi imkânlarının artacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına yorulur.

Rüyada kırık tahta gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı hareketlerinin nedenlerine zemin hazırlamak veya kendi çıkarları için kullanmak adına gerçekleri çarpıtabilirler.

Rüyada kırık tahta kaşık görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine alamet eder.

Rüyada kırık tahta merdiven görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada kırık tahta kapı görmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada kırık tahta görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada tahta kırığı görmek geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine yorulur.

Rüyada eski tahta köprü görmek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada tahta pencere görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine işarettir.

Rüyada tahta merdivenden inmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments