Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık tahta kaşık görmek

Rüyada kırık tahta kaşık görmek

Rüyada kırık tahta kaşık görmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, malını ve parasını kaybedeceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık tahta kaşık gördüyseniz:

  • Kendinizde veya özel yaşamınızda yapacağınız bir değişiklik hedeflerinize ulaşmanızda da etkili olabilir.

Rüyada kırık tahta kaşık görmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahta kaşık görmek iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine alamet eder.

Rüyada tahta kaşık kırıldığını görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına inanılır.

Rüyada tahta kaşık almak çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına işaret eder.

Rüyada tahta kaşıkla oynamak omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahta kaşık satın almak eğlenceli şekilde yaşayacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahta kaşık çalmak rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına işaret eder.

Rüyada tahta kaşıkla yemek yemek haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, derdin sona ereceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments