Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta çalmak

Rüyada tahta çalmak

Rüyada tahta çalmak yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, para sahibi olacağına, başarıya giden yollarını açacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada tahta çalmak gördüyseniz:

  • Çözümlenmemiş durumlar zayıf zamanlarda yok olabilir.

Rüyada tahta kaşık çalmak yalnız kalınacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına alamet eder.

Rüyada tahta çalmak zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tahta topuklu ayakkabı görmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına delalettir.

Rüyada tahta sofra görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanmış tahta görmek ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına tabir olunur.

Rüyada tahta merdivenden çıkmak yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahta çakmak görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahta bank görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments