Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta kestiğini görmek

Rüyada tahta kestiğini görmek

Rüyada tahta kestiğini görmek yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, onlara galip geleceğine, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada tahta kestiğini gördüyseniz:

  • Olaylara olumlu yaklaşmanız durumunda gelişmeler sizin yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada tahta kestiğini görmek dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına rivayet eder.

Rüyada tahta ev almak zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, bir konuda destek alacağına tabir olunur.

Rüyada teneşir tahtası görmek üzüntülerin sona ereceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına alamet eder.

Rüyada yanan tahta görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tahta sedir görmek zahmete düşeceğine, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine tabir olunur.

Rüyada tahta çit görmek evliliğinde mutlu olacağına, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Rüyada eski tahta ev görmek verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çürük tahtaya basmak yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, mutlu ilişkiler kuracağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments