Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta ev almak

Rüyada tahta ev almak

Rüyada tahta ev almak kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, çok para kazanılacağına, onun istediği yoldan gideceğine tabir olunur.

Rüyada tahta ev almak gördüyseniz:

  • İnsanların düşüncelerine fazla kıymet vermediğiniz için herhangi bir şeyinizi saklamak size gereksiz görünebilir.

Rüyada tahtadan ev görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski tahta ev görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde tahta görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada tahta ev almak üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, ruhsal korkularından da arınacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine delalet eder.

Rüyada tahta ev yapmak aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada tahtalı ev görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına alamet eder.

Rüyada tahta bir ev görmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahtadan yapılmış ev görmek zararını tamamen kapatacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, çok güzel günler geçirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments