Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta çit görmek

Rüyada tahta çit görmek

Rüyada tahta çit görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, maddi sorumluluklarının artacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahta çit gördüyseniz:

  • Size danışmanlık yapmak isteyen veya önerilerde bulunan kişiler olabilir, dikkatle dinlemenizde fayda var.

Rüyada tahta çit görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada çitten geçmek yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine inanılır.

Rüyada çitos yemek bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına delalettir.

Rüyada çitlenbik ağacı görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çekirdek çitleyen birini görmek sağlık sorunları yaşanacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına delalettir.

Rüyada çitlenmiş çekirdek görmek beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına delalet etmektedir.

Rüyada çit yapmak girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada çit görmek garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments