Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta sedir görmek

Rüyada tahta sedir görmek

Rüyada tahta sedir görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, çözüm yolları bulamayacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahta sedir gördüyseniz:

  • Hayatınızda size faydası olabilecek kişilerle vakit geçirmenizi sağlayacak değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada tahta sedir görmek üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada sedire oturmak bolluk ve bereket içinde geçeceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına alamet eder.

Rüyada sedir ağacı görmek işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada sedir yastığı görmek yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, rızıksız kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sedirde uyumak işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işarettir.

Rüyada sedirde yatmak dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada sedirde oturmak çok güzel haberler ile dönüleceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sedir görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments