Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski tahta ev görmek

Rüyada eski tahta ev görmek

Rüyada eski tahta ev görmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski tahta ev gördüyseniz:

  • Şansınızın olumlu desteği ile bütçenizi düzene koyabiliyorsunuz.

Rüyada eski tahta ev görmek saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına alamet eder.

Rüyada eski tahta görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine inanılır.

Rüyada eski tahta köprü görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine rivayet eder.

Rüyada eski tahta sandalye görmek geleceğe dair planlar yapacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine işarettir.

Rüyada eski tahta kapı görmek ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada tahtadan yapılmış ev görmek rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada tahta ev görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, elin bollaşacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına alamet eder.

Rüyada tahta ev yapmak önemli kişi haline geleceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments