Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan tahta görmek

Rüyada yanan tahta görmek

Rüyada yanan tahta görmek ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine delalet eder.

Rüyada yanan tahta gördüyseniz:

  • Evdeki sorunlar hedeflerinize ulaşmanızı engelliyor.

Rüyada yanan tahta görmek parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada satranç tahtası görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada tahtada yazı görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, özgüveninin artacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta üstünde uçmak haneye nifak gireceğine, can derdine düşeceğine, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine rivayet eder.

Rüyada tahta karyola görmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tahta sehpa görmek sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahtadan gemi görmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada tahta fırçalamak bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments