Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teneşir tahtası görmek

Rüyada teneşir tahtası görmek

Rüyada teneşir tahtası görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine delalettir.

Rüyada teneşir tahtası gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızı takdir eden veya sizinle aynı ilgileri paylaşan sizden yaşca büyük veya küçük kişilerle zaman geçirebilirsiniz.

Rüyada teneşir tahtası görmek hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada teneşirde yıkanmak kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, elindeki işi rayına oturtacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini teneşirde görmek istek ve arzularının gerçekleşeceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada teneşirde yatmak eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada teneşir görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına yorulmaktadır.

Rüyada boş teneşir görmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, kazancın katbekat artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahta saplı bıçak görmek heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahta üstünde uçmak insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments