Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta kapıyı kırmak

Rüyada tahta kapıyı kırmak

Rüyada tahta kapıyı kırmak her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, esenliği bulacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tahta kapıyı kırmak gördüyseniz:

  • Size haberler taşıyan kimseye fazla güvenmemelisiniz.

Rüyada tahta kapıyı kırmak herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine işaret eder.

Rüyada tahta kapı kırmak hanesindeki rızkın da artacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, düşman hususunda keder ve üzüntüye inanılır.

Rüyada tahta kırmak uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tahta kapı taşımak arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tahta kapı silmek sorumlulukların yerine getirileceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada eski tahta kapı görmek daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, onlardan medet umacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahta kapı kilitlemek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, çıkış yolları bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahta kapı açmak sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments