Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük tahta kapı görmek

Rüyada büyük tahta kapı görmek

Rüyada büyük tahta kapı görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük tahta kapı gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda ise bazı dalgalanmalar yapayabilirsiniz.

Rüyada büyük tahta kapı görmek işlerindeki bereketin kaçacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına delalet eder.

Rüyada tahta kapı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada tahta kapıyı kapatmak hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil tahta kapı görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, her zaman çok üzgün olacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine inanılır.

Rüyada kapalı tahta kapı görmek günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına alamet eder.

Rüyada kırık tahta kapı görmek borçların bir türlü ödenemeyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine delalettir.

Rüyada mavi tahta kapı görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına yorulur.

Rüyada tahta kapıyı kırmak verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, kısmetin ve talihin açılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments