Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta kapı kırmak

Rüyada tahta kapı kırmak

Rüyada tahta kapı kırmak bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, kaybettiği şeyi bulmasına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahta kapı kırmak gördüyseniz:

  • Başkalarının sizin için bir şeyler yapmasını veya işlerinizi halletmesini beklemeyin.

Rüyada tahta kapıyı kırmak hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, satışların düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tahta kapı kırmak kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahta kırmak güvenlikli bir siteye taşınılacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına yorulur.

Rüyada mavi tahta kapı görmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski tahta kapı görmek iyi halin geleceğine, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada tahta kapı açmak eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada kırık tahta kapı görmek işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, adının her yerde geçeceğine yorulur.

Rüyada beyaz tahta kapı görmek işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments