Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapalı tahta kapı görmek

Rüyada kapalı tahta kapı görmek

Rüyada kapalı tahta kapı görmek uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, eğlence ve renk geleceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, zor zamanlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada kapalı tahta kapı gördüyseniz:

  • Küçük hediyeler alabilir veya birisinden iyilik görebilirsiniz.

Rüyada kapalı tahta kapı görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada kapalı kapıyı açmak ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine inanılır.

Rüyada kapıyı kapalı görmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kapalı kapının açıldığını görmek dara düşeceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada kapalı kapı görmek bir düşmanın kötü haberini almaya, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada tahta kapı taşımak ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, istediklerini elde edeceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Rüyada yeşil tahta kapı görmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına inanılır.

Rüyada büyük tahta kapı görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments