Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara tahtayı silmek

Rüyada kara tahtayı silmek

Rüyada kara tahtayı silmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada kara tahtayı silmek gördüyseniz:

  • Karmaşa, gerilim veya telaşın durulmasını beklemek, yangına körükle gitmekten daha akıllıca olabilir.

Rüyada kara tahtayı silmek rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahtayı silmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada tahta kapı silmek iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine alamet eder.

Rüyada yazı tahtasını silmek rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına işarettir.

Rüyada yazı tahtası silmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine delalettir.

Rüyada tahta silmek kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına delalettir.

Rüyada kara tahtaya yazı yazmak iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına yorulur.

Rüyada yerdeki suyu silmek rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments