Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yazı tahtası silmek

Rüyada yazı tahtası silmek

Rüyada yazı tahtası silmek rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yazı tahtası silmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, çocuklarla ilgili konuları veya yaratıcılık gerektiren işleri ilgilendiren alanlarda kalıcı adımlar atabilir, geleceğe dönük planlar yapabilirsiniz.

Rüyada yazı tahtasını silmek atılan adımların ferahlığa çıkacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına işarettir.

Rüyada yazı tahtası silmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine yorulur.

Rüyada tahta kapı silmek kazanç ve kar getireceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada tahta silmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine yorulur.

Rüyada tahtayı silmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına işarettir.

Rüyada kara tahtayı silmek sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, bolluk ve bereket geçireceğine tabir olunur.

Rüyada yazıyı silmek hayalkırıklığı duyacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yazı yazıp silmek işlerindeki karın artacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments