Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta silmek

Rüyada tahta silmek

Rüyada tahta silmek zorlukların ve engellerin aşılacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, alım gücünün zayıflamayacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işarettir.

Rüyada tahta silmek gördüyseniz:

  • Duygusal yaşamınızı, işinizi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler var.

Rüyada yazı tahtasını silmek hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, anne baba duası alacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada tahtayı silmek rahat şekilde geçineceğine, amacına ulaşabileceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yazı tahtası silmek iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara tahtayı silmek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahta kapı silmek dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta silmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine delalet eder.

Rüyada köpüklü halı silmek çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, sorunlarını bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dökülen suyu silmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, inancından ödün vereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments