Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yazı tahtasını silmek

Rüyada yazı tahtasını silmek

Rüyada yazı tahtasını silmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına yorulur.

Rüyada yazı tahtasını silmek gördüyseniz:

  • Evdeki sorunların sizi yavaşlatmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada yazı tahtasını silmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, başarısız ve mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada yazı tahtası silmek her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahta kapı silmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına delalet eder.

Rüyada tahta silmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara tahtayı silmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, borçların hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada tahtayı silmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine işaret eder.

Rüyada yazı yazıp silmek uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, maddi açıdan rahata erileceğine delalet eder.

Rüyada yazı silmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments