Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahtayı silmek

Rüyada tahtayı silmek

Rüyada tahtayı silmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada tahtayı silmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da akrabanızla zor bir durum yaşayabilirsiniz, duygularınızı kontrol etmeniz gerekiyor.

Rüyada tahta silmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine delalettir.

Rüyada yazı tahtası silmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada kara tahtayı silmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yazı tahtasını silmek eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada tahta kapı silmek büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahtayı silmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Rüyada beyaz duvar silmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada araba camı silmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments